Krarup-Jensen Work-Life Coaching

Forløb

Individuel coaching


Velkommen til individuel coaching, hvor vi sammen kan udforske de udfordringer, du står overfor. Som din coach kan jeg facilitere en proces, der giver dig nye indsigter, viden og bevidsthed, og som øger dine muligheder for at skabe løsninger og udvikle dig personligt, i den retning du ønsker.


Læs mere her

Find dit formål


Hvordan finder jeg min passion? Hvad er formålet med mit liv? Hvad vil jeg? Forløbeter struktureret til at guide dig gemme en proces for at opdage og forstå, hvad du brænder for, hvad der betyder noget for dig og hvad du er god til, og herefter kombinere disse elementer for at forme din livsretning og formål.


Læs mere her

Kend dine kerneværdier


 Vores værdisæt er vigtigt i forhold til at skabe den balance i livet, der gør, at vi får den bedst mulighed livskvalitet og en mere harmonisk hverdag. Kerneværdiernes primære formål er at fungere som retningslinjer, der guider os gennem komplekse situationer og hjælper os med at træffe svære beslutninger.


Læs mere her

Karriereafklaring


Et karriereafklaringsforløb strækker sig over seks uger og omfatter seks individuelle sessioner, der tager afsæt i din personlige situation og behov. Forløber skræddersys til dig og indeholder øvelser, opgaver og coaching med henblik på at opnå indsigt og afklaring.


Læs mere her

Testimonials

"Tak for tilliden, støtten og pladsen til udvikling. Vores sessioner er fantastiske, og jeg ser altid frem mod næste gang"

— Tina K."Alle kan få noget ud af coaching, for coaching kan benyttes til utrolig mange ting, ikke kun situationer, hvor noget er svært eller du har brug for hjælp. Det kan f.eks. også bruges til at kvalificere de beslutninger du tager, så de bliver endnu bedre"

— Tanja M.

unsplash